Blogwall

News Nov 2020

Erasmus+ Back to School – Internationale Wirtschaft

On November 10th we were very happy to welcome Chessa Mae Balagasay as a guest in our virtual International Business Activities class. Chessa graduated in 2017 at VBS Akademiestraße and is a student at IMC Fachhochschule Krems. Chessa provided students a lecture about international possibilities and gave expertise and insights about global mobility and her studies and an internship in the financial sector in London. After the presentation Chessa answered our questions about her jobs and about studying abroad.Thank you Chessa for your time and the interesting presentation!

Social.

Werde teil unserer Social Communities!
viennabusinessschool 27 / 11 / 20

Vienna Business School Imagefilm